Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef eens een atelier of kamp cadeau!
De bon is geldig op alle activiteiten van De Speelvogels en Nest.
Jij kiest het bedrag en de gelukkige kiest een activiteit uit!
Stuur een mailtje naar info@de-speelvogels.be.

 

Duurzaam speelgoed en materiaal

Alle materialen en speelgoed die je vind op de kampen en tijdens de ateliers zijn met zorg uitgekozen.
Ik hou van duurzaam en leerrijk speelgoed dat er uitnodigend uitziet.
Dat speelgoed probeer ik dan ook nog eens op de kop te tikken bij mensen met een groot hart.

Heb je interesse in één van onderstaande producten?
Samen maken we goede initiatieven nog sterker! Daarom bied ik deze producten aan een zeer voordelige prijs of kunnen er groepsaankopen geregeld worden. Contacteer me voor meer informatie: info@de-speelvogels.be

Wobbel

22851471_10212752202012235_1899855129_o

De Wobbel kan op oneindig veel verschillende manieren worden ingezet.
Kinderen gaan er spontaan naartoe en gaan er op liggen, zitten, staan, springen, schommelen…
Bovendien vind ik hem enorm mooi in de ruimte staan!

Gekocht bij Manine Montessori .

 

Manine Montessori

de webshop van Leen Dekeyser. Je kan er allerlei materialen terugvinden om in te zetten bij de opvoeding van je kind. Montessori is een wijze van opvoeden met bijzonder veel aandacht voor de zelfstandigheid en ontwikkeling van je kind.

www.manine-montessori.com

Schatgravers

Dit is mijn favoriete spel!  Schatgravers is een kaartspel, met schatkaarten en karweikaarten. In Schatgravers ontdek je waardevolle eigenschappen (schatten) van jezelf en van je medespelers. Je zult bij het spelen merken dat Schatgravers je op dynamische wijze laat verbinden met jezelf en de ander.

Of je het nou speelt voor de gezelligheid of met een vooropgezet doel; de uniek versterkende combinatie van de karweikaarten en schatkaarten raakt alle deelnemers Intussen blijf je dus nadenken over jezelf, maar ook over anderen.
Je wordt volgegoten met welgemeende en onderbouwde complimenten. Je krijgt een completer beeld van jezelf en je medespelers, maar stiekem ook van andere mensen om je heen.

Schatgravers kan in verschillende situaties ingezet worden. Het spel is zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen prikkelend en werkzaam. Schatgravers kan 1 op 1 gespeeld worden maar ook in groepen of in je gezin. Het is een ideale gespreksopener en een manier om eens écht aandacht te geven aan elkaar. Het leuke is dat je de spelduur zelf kan beslissen.

Crayon rocks

Deze superzachte waskrijtjes kan je krijgen in 16 speciale en diepe kleuren. De krijtjes verdwijnen bijna in je hand waardoor je recht vanuit jezelf gaat tekenen. Ze voelen zacht aan en zelfs zonder papier in de buurt vind ik het gewoon leuk om even vast te houden. Volgens enkele kinderen ruiken ze ook naar chocolade! Deze eco wasco’s zijn gemaakt van gerecycleerde soja resten en gekleurd met natuurlijke pigmenten.

Gekocht bij fairplace.be

 

Fairplace

een webshop met fantastisch duurzaam speelgoed met een verhaal!

www.fairplace.be

 

 

Relaxklets

Relaxklets! is een boek vol yoga, meditaties, massages, spelletjes en kletsvragen. Om te ontspannen en hoofden leger te maken.

Gekocht bij gezinnig.nl

Slaapklets voor kleuters

Slaapklets! voor kleuters is een behulpzaam boek om de dag rustig en gezellig af te sluiten. Met behulp van plaatjes en vragen kunnen ouder en kind samen de dag doornemen. Wat is er allemaal gebeurd en hoe voelde dat? Het biedt ouders de kans in de belevingswereld van hun kleuter te duiken en voor kinderen is het fijn een moment de volle aandacht van mama of papa te ontvangen.

Slaapklets! 1

Lekker slapen is belangrijk. Voor kinderen is het prettig om de dag rustig af te bouwen met een vast ritueel. Ook voor volwassenen is het goed om de dag te verwerken voor het slapen gaan. Dit boek is een praktisch en leuk hulpmiddel om dat te doen. Slaapklets! laat je kletsen over vandaag, vooruitkijken naar morgen, ontspannen en lekker slapen.

Weekplanner

De vrolijke weekplanner van Gezinnig telt 80 magneetjes met illustraties van verschillende activiteiten (school, gym, zwemles) en personen (mama, papa, oppas) en deelt de week overzichtelijk in.